Visan Naiset etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Hattula, Hämeenlinna ja pelattava sarja Harraste. Joukkueeseen kuuluu 27 jäsentä ja kalenterissa on 10 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei, olemme Hattulassa oleva naisten harrastefutis joukkue. Treenaamme kesäisin kerran viikossa ja osallistumme erilaisiin turnauksiin sekä pelaamme harkkapelejä. Joukkueemme koostuu eri ikäisistä sekä eritasoisista pelaajista. Joten ikä eikä taito ole esteenä mukaan tulemiseen :)
Joten jos mukava harrastus hyvässä seurassa on harkinnassa, niin tervetuloa mukaan :).
Etsimme pelaajia mutta myös valmentaja olisi tervetullut joukkoomme!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 päivää sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.